About Us

Overload Worldwide is committed to providing you with the best that physical training science has to offer, so you can achieve your desired goals in the fastest way possible.

Overload Worldwide™, de ontwikkelaars en bedenkers van Mylogenics, is hard bezig om de nieuwe standaard in de wereld van fysieke training te worden! Geboren vanuit passie en inmiddels al uitgegroeid tot een ‘begrip’ in de wereld van voeding, training en alles wat daarmee samenhangt!

Ook de bladen schrijven inmiddels met grote regelmaat over Overload Worldwide™ en hun diverse gepatenteerde concepten zoals o.a. Personal Hormonal Profile™.

Met name vanwege hun brede kennis en veel-zijdigheid worden zij veel gevraagd door topsporters, Personal Trainers, fitnesscentra en sportscholen voor o.a. trainingsbegeleiding, het schrijven van sportspecifieke trainingen, voor het behandelen van blessures en het begeleiden van revalidatie trajecten. Verder verzorgt Overload Worldwide™ trainingen voor diverse korpsen van politie, Marine, en speciale eenheden.

Kortom, voor professionele begeleiding of adviezen op het gebied van uw algehele gezondheid kunt u terecht bij Overload Worldwide™.

 

Overload Worldwide is committed to providing you with the best that physical training  science has to offer, so you can achieve your desired goals in the fastest way possible. 

 

Zoals gezegd: Overload Worldwide™ staat voor kennis, kwaliteit en resultaat………!

Zo kunt u de trainers van Overload Worldwide™ inhuren voor advies en metingen, afslank begeleiding, als onderdeel van een Teambuildingdag of voor groepstrainingen en workshops over voeding-, training en revalidatie; op maat en/of op locatie.

Of,…maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met één van de revolutionaire gepatenteerde concepten. Denk aan Personal Hormonal Profiling™, de enige methode die het mogelijk maakt plaatselijk af te slanken. Bent u meer geïnteresseerd in een workout waarmee u binnen 20 minuten uw gehele lichaam traint,….. alles kan!

Voor vragen en/of suggesties kun je contact met ons opnemen via: info@theoverloadprinciple.nl