Bedankt voor de leuke en interessante cursussen. Ik heb ook al een aantal leuke succes verhalen.

Mijn vader, 66 jaar, artrose in zijn teen, lichte slijtage in zijn knie en heup.(zegt het ziekenhuis.) het advies van de arts was, teen vast zetten( pees los halen en iets naar beneden bevestigen) en op de lijst voor een nieuwe knie.

Heb aangegeven dat hij daar even mee moest wachten en dat hij zijn voeding even moest omgooien (PHP gedownload en hem op het caveman dieet gezet) alcohol laten staan en na 2 weken 50% minder last van zijn klachten en 3 kilo lichter.

Had met sporten veel last en nu hij met pensioen is kon hij zijn hobby( tuinieren) niet lang volhouden. Na het losmaken van zijn heup, tractus, hamstring, quadriceps en bijna al zijn spieren in zijn onderbeen had hij eindelijk weer een normale looppas. Na een aantal behandelingen, ik moest zelf namelijk ook even zoeken, kon hij weer op een ladder staan, op zijn knieën zitten om te tuinieren en zijn rusthartslag was van 70+ naar +-60 gegaan. Buiten het behandelen ben ik ook 2-3 x per week met hem aan trainen. Voornamelijk zijn benen. Elke week gaat het beter en dat is super gaaf om mee te maken

Andere klant van mij had al 1,5 jaar wat uitstraling naar haar hamstring. Fysio bezoeken gehad, scans laten maken en er was niets te vinden. Ik heb der bil en tensor los gemaakt en na 2 behandelingen stond ze weer te trappen op een bokszak. Het is helaas nog niet helemaal over. Ik heb haar wel wat spier versterkende oefeningen gegeven om het wat aan te sterken maar ik denk dat ze nu te sterk is geworden voor de oefeningen dat ze daarom niet sterker meer wordt.

Laatste is een man die veel last had van zijn schouder. Na 3 behandelingen had ik eindelijk het plekje gevonden, tensor major en tensor minor. Week later kreeg ik een berichtje dat hij voor 80 % van zijn klachten af was. Gister hem voor het laatste behandel en toen heb ik 4 x de subscapularis los gemaakt en vroeg hem weer even te bewegen en zij zei; WTF! Het is over! Nu komt hij vandaag weer kickboken en hopen dat het weg blijft.

Tim Zoutendijk
Eigenaar/trainer Sportcentrum TIM’Z GYM Uithoorn
06-19933107
www.timdetrainer.com

“Dieren hebben maar 50% van de tijd nodig om te herstellen van vergelijkbare letsels als bij mensen. Zij gebruiken geen ijs, geen medicijnen, geen isokinetische machines en computers. Zij herstellen functioneel door te luisteren naar signalen van het lichaam en die functies weer uit te oefenen, welke noodzakelijk zijn voor functioneel herstel.”

DR. BAM VAN WINGERDEN
Ervaar zelf hoe ook jij met de innovatieve technieken, de bredere visie, meer kennis en de unieke Overload filosofie binnen ’no time’ ongeëvenaarde resultaten kunt boeken.

“Overload Worldwide is committed to providing you with the best that physical training science has to offer, so you can achieve your desired goals in the fastest way possible.”

OVERLOAD WORLDWIDE
MYLOGENICS OPLEIDING