MYLOGENICS REHAB, ACTIVATION, RELEASE & ADVANCED MODULES

OVERLOAD CERTIFICATION PROGRAM

Met Mylogenics™ leer je zwakke schakels direct te versterken, een doelgericht trainingsschema te maken en, indien noodzakelijk, het herstel te bevorderen met behulp van de juiste voeding en supplementen.

De opleiding is bedoeld voor iedereen met een achtergrond op het gebied van fysieke training en/of revalidatie. Denk o.a. aan Personal Trainers, (Fysio)therapeuten, Fitnessinstructeurs of Krachttrainers; kortom iedereen die meer uit zijn vak wil halen dan de gemiddelde opleiding in Nederland te bieden heeft.

De complete Mylogenics™ opleiding is verdeeld in 4 modules van ieder 3 dagen. De ‘Activation’ module, de ‘Release’ module en de ‘Rehab’ module. Na het afronden van deze 3 modules is er nog een vierde extra module, de Advanced (verdieping) module die ook 3 dagen duurt.

Voor alle data, prijzen, de lokatie en beschikbare modules check ons online boekingssysteem.

“Dieren hebben maar 50% van de tijd nodig om te herstellen van vergelijkbare letsels als bij mensen. Zij gebruiken geen ijs, geen medicijnen, geen isokinetische machines en computers. Zij herstellen functioneel door te luisteren naar signalen van het lichaam en die functies weer uit te oefenen, welke noodzakelijk zijn voor functioneel herstel.”

DR. BAM VAN WINGERDEN
Ervaar zelf hoe ook jij met de innovatieve technieken, de bredere visie, meer kennis en de unieke Overload filosofie binnen ’no time’ ongeëvenaarde resultaten kunt boeken.

“….that is why we do not give menus, standard programs etc. We want to encourage the individual to exercise and expand their awareness, which will enable them to properly care for themselves and others.”

OVERLOAD WORLDWIDE
CHECK & BOEK HIER